Nieuws en Agenda:

Nieuws:

* Verenigingsavonden
Vanwege drukke bezigheden buiten de vereniging staat het cursusaanbod even op een laag pitje. Iedereen die cursus zou willen volgen is van harte welkom op de verenigingsavonden, 1 x per maand.

* Openbare avonden
Soulessence organiseert twee openbare avonden per jaar. De eerste is inmiddels achter de rug, op 21 maart beleefden we een fijne bloemenseance met Marijke van Maanen.
In het najaar volgt de tweede avond met als thema de verschillende mediamieke werkvormen.

Let op:
Wij maken gebruik van het gebouw van de stichting Veldzorg aan de Dorpsstraat 86 te Broek op Langedijk. Het is helaas niet meer toegestaan om het smalle straatje tussen de Dorpsstraat 82 en 88 te gebruiken als looproute, dit is privé terrein.

De officiële looproute: u gaat vanaf het parkeerterrein bij de kerk van de Hervormde Gemeente, Dorpsstraat 72, daar is voldoende parkeergelegenheid. Via de Dorpsstraat loopt u door tot aan Eetcafé Marktzicht. Bij de trap tegenover het café (Dorpsstraat 95), volgt u de borden van Stichting Veldzorg. Via het pad langs het water, gaat u na ongeveer 50 meter rechtsaf over een bruggetje, waarna U bent aangekomen bij de gebouwen van Stichting Veldzorg.  

     

Openbare Avond: Mediamieke Werkvormen

Datum: 21 november 2019 (onder voorbehoud)

Tijden:       19:30 ontvangst, 20:00 aanvang - 22:00 uur einde
Locatie:      Dorpsstraat 86 1721 BM Broek op Langedijk
Entree: € 10,- incl. koffie/thee (leden € 5,-)
Route: zie http://www.oosterdel.nl/pages/contact-en-route/route.php
Ga voor vragen en/of aanmelden naar onze contactpagina