Nieuws en Agenda:

Nieuws:

* Verenigingsavonden
Vanwege drukke bezigheden buiten de vereniging staat het cursusaanbod even op een laag pitje. Ieder die cursus zou willen volgen is van harte welkom op de verenigingsavonden, 1 x per maand. De eerstkomende verenigingsavond staat gepland op 23 januari 2019

* Openbare avonden
Zoals eerder dit jaar vermeld organiseert Soulessence twee openbare avonden per jaar. Dit zijn mooie avonden waar extra aandacht wordt gegeven aan de inhoud en vormgeving. De eerste avond was op donderdag 19 april met Bert Hauwert. Bert verzorgde een lezing over healing. Hoe werkt het, hoe voelt het en hoe kan je met healing het zelf-genezend vermogen een boost geven. De lezing werd gecombineerd met healing consulten tussendoor. Bert besloot de avond met een groeps healing. Iedereen kon de liefde en de helende kracht vanuit het universum ervaren. Het was een mooie, interactieve en inspirerende avond!!
Op 1 november j.l. was Gertien vdr Gracht onze gaste tijdens de Allerzielenviering. Zij gaf aan de hand van foto's spatzuivere berichten door van dierbare overledenen. We hebben extra aandacht besteed aan alle zielen die het aardse leven hebben verlaten, maar toch nog elke dag zo dicht bij ons zijn. Ook dit was weer een prachtige avond, waarbij de Universele Liefde zeer zeker gevoeld en gedeeld werd.

*Extra avond
Op 19 December a.s. is er een extra openbare avond ingelast, zie hieronder de uitgebreide beschrijving.

Let op:
Wij maken gebruik van het gebouw van de stichting Veldzorg aan de Dorpsstraat 86 te Broek op Langedijk. Het is helaas niet meer toegestaan om het smalle straatje tussen de Dorpsstraat 82 en 88 te gebruiken als looproute, dit is privé terrein.

De officiële looproute: u gaat vanaf het parkeerterrein bij de kerk van de Hervormde Gemeente, Dorpsstraat 72, daar is voldoende parkeergelegenheid. Via de Dorpsstraat loopt u door tot aan Eetcafé Marktzicht. Bij de trap tegenover het café (Dorpsstraat 95), volgt u de borden van Stichting Veldzorg. Via het pad langs het water, gaat u na ongeveer 50 meter rechtsaf over een bruggetje, waarna U bent aangekomen bij de gebouwen van Stichting Veldzorg.  

     

Openbare Avond Extra!!

Datum: - Woensdag 19 December 2018: Yule viering

Met warm enthousiasme nodigen we je uit voor een extra avond op 19 december aanstaande, mede georganiseerd door één van onze leden Manon Nootebos.

Deze avond staat in het teken van Yule
Yule is een oud Keltisch gebruik, waarbij rond de winterzonnewende een blok hout ontstoken werd. Dit blok werd brandend gehouden tijdens de 12 Heilige Nachten, om het duister op afstand te houden.

De 12 Heilige nachten, tussen Kerstavond en Drie Koningen, markeren de overgang van de donkerste dagen van het jaar naar de nieuwe lente.

Deze tijd staat ook wel bekend als de periode waarin de grens tussen de aardse wereld en de geestenwereld vager is en we makkelijker contact kunnen leggen met onze dierbaren aan gene zijde. Maar ook maken we in deze periode makkelijker contact met ons onderbewustzijn. Onze dromen zijn levendiger, we keren naar binnen om nieuwe inzichten te verwerven en ons zo na de donkerste dag van het jaar weer hernieuwd te kunnen verbinden met de wereld om ons heen.

Op 19 december komen we bij elkaar om Yule te vieren. We nemen afscheid van het oude jaar, vanuit meditatie zetten we intenties voor het nieuwe jaar. We steken een kaarsje aan om onze intenties te verlichten en deze nemen we mee het nieuwe jaar in.

We maken er een feestelijke avond van. En voor elk feestje geldt natuurlijk: hoe meer zielen, hoe meer vreugd, dus wees welkom!

Tijden:       19:30 ontvangst, 20:00 aanvang - 22:00 uur einde
Locatie:      Dorpsstraat 86 1721 BM Broek op Langedijk
Entree: € 5,- incl. koffie/thee (leden gratis)
Route: zie http://www.oosterdel.nl/pages/contact-en-route/route.php
Ga voor vragen en/of aanmelden naar onze contactpagina