Nieuws en Agenda:

Nieuws:

* Verenigingsavonden
Vanwege drukke bezigheden buiten de vereniging staat het cursusaanbod even op een laag pitje. Ieder die cursus zou willen volgen is van harte welkom op de verenigingsavonden, 1 x per maand. De eerstkomende verenigingsavond staat gepland op 23 januari 2019

* Openbare avonden
Soulessence organiseert twee openbare avonden per jaar. De eerste van dit jaar zal op 21 maart worden gehouden. Marijke van Maanen is dan bij ons te gast. Zie hieronder voor een uitgebreide beschrijving. In het najaar volgt de tweede avond hierover zullen we U nader informeren.

Let op:
Wij maken gebruik van het gebouw van de stichting Veldzorg aan de Dorpsstraat 86 te Broek op Langedijk. Het is helaas niet meer toegestaan om het smalle straatje tussen de Dorpsstraat 82 en 88 te gebruiken als looproute, dit is privé terrein.

De officiële looproute: u gaat vanaf het parkeerterrein bij de kerk van de Hervormde Gemeente, Dorpsstraat 72, daar is voldoende parkeergelegenheid. Via de Dorpsstraat loopt u door tot aan Eetcafé Marktzicht. Bij de trap tegenover het café (Dorpsstraat 95), volgt u de borden van Stichting Veldzorg. Via het pad langs het water, gaat u na ongeveer 50 meter rechtsaf over een bruggetje, waarna U bent aangekomen bij de gebouwen van Stichting Veldzorg.  

     

Openbare Avond Zeg het met Bloemen!!

Datum: - Donderdag 21 Maart 2019: Bloemen Seance

Met warm enthousiasme nodigen we je uit om op 21 maart aanstaande, samen met Marijke van Maanen de start van de lente te vieren.

Het wordt lente dus.... "ZEG HET MET BLOEMEN"

Een heerlijk avondje voor jezelf! Deze avond zal Marijke van Maanen met bloemen werken. Het beloofd een fleurige avond te worden.

De avond staat in het teken van een bloemenseance. Dit houd in dat de bezoeker een bloem of een boeket meebrengt welke zij/hij mooi vind, en welke in liefde is geplukt of gekocht.

Marijke zal aan de hand van deze gekozen bloemen een demonstratie mediumschap geven, waarbij ze de liefde en goede raad van onze dierbare overledenen overbrengt.

We maken er weer een mooie avond van. En ..... hoe meer zielen, hoe meer vreugd, dus wees welkom! (wij vinden het fijn als U het met Uw netwerk wilt delen)

Tijden:       19:30 ontvangst, 20:00 aanvang - 22:00 uur einde
Locatie:      Dorpsstraat 86 1721 BM Broek op Langedijk
Entree: € 10,- incl. koffie/thee (leden € 5,-)
Route: zie http://www.oosterdel.nl/pages/contact-en-route/route.php
Ga voor vragen en/of aanmelden naar onze contactpagina