Over Soulessence

                                       

Wij zijn André Wetsteijn en Carla Kliffen.
Van huis uit zijn wij trainer/ICT-er en verpleegkundige. We zijn ervan overtuigd dat ieder mens een spiritueel wezen is met een goede intuïtie. Die intuïtie kan in ieder van ons ontwikkeld worden. In ons leven heeft spiritualiteit altijd een rode draad gevormd, en we hebben altijd alles vanuit ons hart en gevoel, onze intuïtie gedaan. In 2000 zijn wij gestart met het verder ontwikkelen van onze intuïtie, door middel van cursussen, workshops en diverse opleidingen. Tevens hebben we les gehad aan The Arthur Findlay College of Psychic Science in Engeland.

In 2011 vonden we dat het tijd was om onze ervaring en kennis te gaan delen, en zijn we gestart met Soulessence, op weg naar de kern. Inmiddels hebben we met succes verschillende cursisten op weg geholpen, ze de tools kunnen geven om krachtiger en gelukkiger door het leven te gaan.

We zijn nog steeds werkzaam als ICT-er en verpleegkundige, wat voor een mooie balans zorgt tussen het aardse- en het spirituele. Bovendien geeft het ons een actuele blik naar een groot deel van onze doelgroep, namelijk onze eigen collega's!

Wij weten uit ervaring hoe zwaar een werkdag kan zijn, en hoe belangrijk het daarom is dat je in je eigen kracht blijft gedurende de dag, zodat je ook nog de energie hebt voor een privé-leven, en minder risico loopt op allerlei stress-gerelateerde klachten.

Door onze ervaring en kennis te delen voeden we onze ziel en groeien we met onze cursisten mee!