Wat wij doen

                                                          


Wat wij doen
Wij zijn coaches/mediums die met bezieling en vanuit ons hart werken. We willen vanuit onze eigen kern anderen helpen te groeien, zichzelf te ontwikkelen of te verbeteren, en daarmee gezonder van lichaam en geest en dus gelukkiger te worden.

We richten ons op mensen die moeite hebben om in hun eigen kracht te blijven, doordat ze zichzelf en hun energie in dienst stellen van hun medemens, zoals bijvoorbeeld mensen in de zorg of dienstverlening.
Ze voelen zich aan het eind van de werkdag “leeg en uitgeblust”, en hebben daardoor weinig tot geen energie meer voor hun privé-omgeving. Deze mensen hebben vaak last van de zg. voorjaarsmoeheid of winterdip. Of ze ervaren chronische vermoeidheid met alle risico’s van dien: blessures, burn-out, etc.
Vaak worden deze symptomen geweten aan "werkstress", terwijl de eigenlijke oorzaak bij jezelf ligt. Want wie zelf niet in zijn kracht staat, wie niet lekker in zijn vel zit heeft moeite met alle vormen van stress.

Onze aanpak:

Wij helpen je het volgende te bereiken:

Persoonlijke groei, ontwikkeling van je intuïtie, ontdekken van jouw essentie, je levenstaak, jouw eigen innerlijke kracht en hoe je dit alles kunt inzetten in het leven van alle dag. 

Onze uitgangspunten in de begeleiding:

De basis van je eigen geluk ben je zelf. We gaan dus als eerste met je Zelf aan de slag, zodat je de tools leert te hanteren om je eigen geluk te creëren. 

Ieder mens is uniek en dus ook de manier waarop je begeleid zou willen worden. Je hebt je eigen normen en waarden en ook jouw unieke manier van werken. Wij gebruiken methodes en - technieken die daar precies bij passen en waar jij je goed bij voelt. 

Ontwikkelen van je intuïtie is plezierig en geeft een gevoel van vrijheid. Je leert je eigen valkuilen en je sterke kanten herkennen. Het levert je meer energie in je dagelijks bestaan op. 

Onze werkwijze:

We werken van binnen naar buiten. We helpen je eerst om te onthaasten en gaan dan samen met jou onderzoeken wat je wensen en verlangens zijn, om daarna vanuit jouw essentie de passende tools te vinden om in het dagelijks leven toe te gaan passen. 

We zijn ondersteunend om je doelen te bereiken. Plannen maken is eenvoudig, maar wij helpen je om ze daadwerkelijk uit te gaan voeren.

Onze workshops en lessen zijn simpel, inspirerend en leuk. 

Wij hechten aan blijvende resultaten. Daarom nemen we veel tijd voor oefenen, herhalen en aanleren van nieuwe vaardigheden. 

Wat maakt ons uniek?

We maken gebruik van intuïtieve en creatieve werkwijzen, welke wij o.a. hebben geleerd aan het Arthur Findlay College in Stansted, Engeland 

We zetten volop onze eigen intuïtie in om individuele begeleiding op maat te kunnen geven. 

We zijn nuchtere mensen en staan met beide benen op de grond. We geloven dat ieder mens een intuïtief talent heeft en willen je graag op een eerlijke en aardse manier helpen dit te ontdekken en te ontwikkelen, zodat je er daadwerkelijk ook iets aan hebt in je dagelijks leven. 

Wat bieden wij?

Workshops, cursussen, persoonlijke consulten, openbare avonden

Geïnteresseerd? Kom naar één van onze openbare avonden!

Aanmelden kan via onze contactpagina