De officiële looproute (mooie wandeling van ongeveer 300 meter): u gaat vanaf het parkeerterrein bij de kerk van de Hervormde Gemeente, Dorpsstraat 72, daar is voldoende parkeergelegenheid. Via de Dorpsstraat loopt u door tot aan Eetcafé Marktzicht. Bij de trap tegenover het café (Dorpsstraat 95), volgt u de borden van Stichting Veldzorg. Via het pad langs het water, gaat u na ongeveer 50 meter rechtsaf over een bruggetje, waarna U bent aangekomen bij de gebouwen van Stichting Veldzorg. 

Let op:

 Het gebouw van de stichting Veldzorg bevind zich aan de Dorpsstraat 86 te Broek op Langedijk. Het is helaas niet  toegestaan om het smalle straatje tussen de Dorpsstraat 82 en 88 te gebruiken als looproute, dit is privé terrein.

Indien bovengenoemde parkeerterrein vol staat kunt U ook de alternatieve parkeerplaats en looproute gebruiken. (wandeling van ongeveer 550 meter) Vanaf het WC BroekerVeiling volgt u de rode stippellijn. Via de Dorpsstraat loopt u door totaan Eetcafé Marktzicht. Bij de trap tegenover het café (Dorpsstraat 95), volgt u de borden van Stichting Veldzorg. Via het pad langs het water, gaat u na ongeveer 50 meter rechtsaf over een bruggetje, waarna U bent aangekomen bij de gebouwen van Stichting Veldzorg.